Oferta.

Przedmiotem naszej oferty są elementy wieprzowe, półtusze wieprzowe, mięsa drobne oraz tłuszcze. Wykwalifikowana kadra, doświadczenie i solidność sprostają nawet najbardziej wymagającym klientom. Poniżej przedstawiamy standardowy wykaz produktów.


1. Schab z kością z polędwicą
2. Schab z kością bez polędwicy
3. Schab bez kości
4. Karkówka z kościa
5. Karkówka bez kości
6. Boczek wąskocięty , z żeberkami , ze skóra
7. Boczek szerokocięty, z żeberkami, ze skórą 
8. Boczek szerokocięty, z pachwina
9. Boczek bez żeberek, ze skóra
10. Boczek bez żeberek , bez skóry
11. Łopatka z/k z/gol.
12. Łopatka b/k 4D
13. Szynka z/k z/gol
14. Szynka b/k 4D
15. Zrazowa górna
16. Zrazowa dolna
17.Szynka myszka
18.Szynka ogonówka
19. Mięso wieprzowe kl. II A 80/20
20. Mięso wieprzowe kl. II B 50/50
21. Golonka przednia
22. Golonka tylna
23. Żeberka paski
24. Żeberka trójkąty ( mostki )
25. Podgardle b/s
26. Podgardle z/s
27. Pachwina z/s
28. Nogi przednie
29. Nogi tylne
30. Kości schabowe
31. Kosci karkowe  
32. Kości rurkowe
33. Ogony z kością ogonową
34. Głowy wieprzowe
35. Skórki wieprzowe
36. Tłuszcz drobny twardy
37. Słonina b/s
1.Półtusze pełne w klasach E,U,R
2.Półtusze - cięcie agencyjne w klasach E,U,R
3.Półtusze mrożone
4.Uszy
5.Żołądki
6.Mózg
7.Nerki
8.Ozory
9.Płuca
10.Serca
11.Przepona
12.Przełyki
13.Wątroba
14.Heomoglobina
15.Mięso drobne klasy IV

Każdego klienta traktujemy indywidualnie dlatego prosimy Państwa o bezpośredni kontakt z naszym działem handlowym.

Zapraszamy !

english version
© Rzeźnia Mróz 2009
realizacja: ELDB